The menu "Zum Stiftl"

lunch menu

11:30 - 15:00 Uhr
€ 7,90
Montag

Turkey curry with mixed vegetables and basmati rice

Putencurry mit Wokgemüse und Basmatireis

Dienstag

Dumpling “gröstel” with roasted pork

Knödelgröstel mit Bratenfleisch

Mittwoch

Boiled dice ox meat with root vegetables and buttered potatoes

Gesottene Ochsenfleischwürfel mit Wurzelgemüse und Butterkartoffeln

Donnerstag

Finger shaped egg noddles with sauerkraut and salted, slightly smoked cut of pork

Schupfnudeln mit Fasskraut und Kassler

Freitag

Steamed catfish fillet with herby potatoes

Gedünstetes Welsfilet mit Kräuterkartoffeln

Wochenkarte

from 17.12. - 23.12.2018

„Homemade punch“

„Wirtshaus Punsch“
€ 5,90

Creamy pumpkin soup with pumpkin seeds and pumkin seed oil

Kürbiscremesuppe mit Kernöl und Kürbiskärndl
€ 6,50

Hot chestnuts soup

Heiße Maronicremesuppe
€ 6,70

Onion roast beef, beef loin, cheese egg noddles and roasted onions

Münchner Zwiebelrostbraten von der Rinderlende Käsespätzle und Röstzwiebeln
€ 24,50

Stag goulash with hazelnut egg noodles, pear marinated in wild cranberries and side salad

Hirschgulasch mit Haselnuß-Spätzle, Preiselbeerbirne und gemischtem Salat
€ 19,90

"Topfenstrudel“ with mulled wine vanilla sauce

Topfenstrudel mit Glühwein-Vanillesoße
€ 6,80

Our menu offers a selection of conventional Bavarian classics, meat products from our in-house butcher shop, light dishes for lunch breaks and hearty specialities for evening meals. We offer something for every taste and appetite.

 

Menu

Here you can download our Menu as a PDF.


Beverage menu

Here you can download our Beverage menu as a PDF.